Cursus ‘De Tilburgse Democratie’ | 11 september

Op vrijdag 15 september is het de Internationale Dag van de Democratie. In de Gemeente Tilburg zetten we op deze dag ieder jaar de democratie in het zonnetje door middel van een aantal activiteiten. Dit jaar hebben we vanuit de gemeenteraad en griffie het net iets anders aangepakt. In plaats van één dag organiseren we nu verspreid over de gehele week een aantal activiteiten.

Wil jij meer te weten komen over hoe de gemeente werkt en hoe de gemeenteraad besluiten neemt? Op 11 september organiseert de gemeenteraad en de griffie van de gemeente Tilburg de cursus ‘De Tilburgse Democratie’. Deze cursus is voor iedere Tilburger die geïnteresseerd is in de werking van de lokale (Tilburgse) democratie.

De cursus wordt gegeven door de raadsgriffier, Noor Kanters, in samenwerking met een aantal raadsleden. Deze start om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Na de cursus is er de gelegenheid om informeel uw vragen te stellen aan de raadsleden die aanwezig zijn.

Wilt u aanwezig zijn bij deze gratis cursus? Meldt u dan nu aan via onderstaand formulier! Heeft u vragen over de cursus? Mail dan naar .

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA