Ank Hage

Burgerraadslid - 50 Plus

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Ank Hage en ben geboren en getogen Tilburger, ben opgegroeid in het buitengebied bij sluis 2. Ik ben getrouwd, heb 3 studerende kinderen en woon in de Reeshof. Ik werk bij de overheid als maatschappelijk werker, waar ik het belangrijk vind dat ieder mens goed ondersteund wordt. In mijn vrije tijd geniet ik graag van kleine concerten, één van mijn favoriete plekje is Paradox. Heerlijk wandelen in de mooie natuur en genieten van het buitengebied van Tilburg. Het meest geniet ik van mijn gezin als we heerlijk zitten te tafelen met elkaar en onze belevingen delen.

Waarom ben je raadslid geworden?

Ik vind het belangrijk dat de burger zich gehoord voelt binnen de gemeente. Dus daar ligt mijn uitdaging om een goede verbinder te zijn voor de burger. Zo hoop ik dat ik mijn steentje bij kan dragen omdat er voor ieder probleem een oplossing is, maar dat wil niet zeggen dat het dan ook de oplossing is. Dus mogelijkheden bekijken voor iedere Tilburger jong en oud!

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Mijn ideaal is een groener en duurzamer Tilburg waarin iedere Tilburger zich gehoord voelt. Dat armoede en eenzaamheid inzichtelijk is en hierin het juiste kunnen ondersteunen. Dat er voldoende woningen komen voor jong en oud, zodat het voor iedereen telt om gezond en gelukkig oud te worden in Tilburg.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Wandel graag in de achtertuin van de Reeshof zoals ik het noem, Wijkevoort. Dat is een mooie plek waar ik graag wandel en heerlijk kan ontspannen na een drukke dag.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA