Frans van Dommelen

Burgerraadslid - Lokaal Tilburg

k ben Frans van Dommelen, gehuwd, 3 kinderen en 5 kleinkinderen. Ik ben een echte Tilburger. Geboren en getogen in de wijk Fatima en nu woon ik in de Blaak.

In mijn werkzame leven, ook nagenoeg geheel in Tilburg, heb ik diverse directiefuncties verricht; o.a. bij Ruts/ICC, BVO Willem II, FC. Twente en Jacks Casino. Verder nog een aantal jaren voorzitter van Tilburg Trappers.

Na deze periode heb ik 4 jaar in de Gemeenteraad gezeten voor de toenmalige TVP. Vanaf 2015 actief in de raadscommissie Leefbaar voor Lokaal Tilburg.

De reden waarom ik op de lijst van Lokaal Tilburg sta vind zijn oorsprongen motivatie  in mijn huidige commissiewerk. Naast de periodieke commissievergaderingen, maak ik ook deel uit van diverse werkgroepen, die voorbereidend werk doen. Hierbij te denken aan; werkgroepen Omgevingswet, werkgroep Sport en werkgroep Bomen/groen. Bij dit werk gaan we meestal in gesprek met betrokkenen, waardoor er aan de basis gewerkt kan worden. Je hebt dan echt het idee, dat je voor Tilburg en haar inwoners iets kunt betekenen.

Met werkgroep Sport bv. Zijn we nu actief met de verkoop van het Willem II- stadion, eventueel ook de ijshal van de Tilburg Trappers, een nieuwe turnhal voor Tilburg Turnt, een nieuwe speelhal voor Volleybal Tilburg, parkeerproblemen bij de manege in Udenhout en de rugbyclub Tilburg.

Zomaar wat voorbeelden hoe mooi het is om daar een belangrijke bijdrage als Lokaal Tilburg in te mogen hebben.

Zie hier in mijn motivatie en mijn vraag aan u om op lijst 14 te stemmen.

Voor de volledigheid; ik ben nu ook nog voorzitter van de Operaclub Nederland en van de Wijkraad de Blaak.

Ga stemmen en maak de juiste keuze.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA