Maarten van Asten

Fractievoorzitter - VVD

Verbindingen leggen tussen diverse organisaties, bedrijven, verenigingen, inwoners en gemeente, maar óók tussen diverse

thema’s en onderwerpen, dát is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik zie Tilburg als een vernieuwende, eigenzinnige en bourgondische stad met een verleden, maar vooral met een toekomst. Een toekomst om door te ontwikkelen, waarbij de uitdagingen met beide handen aangegrepen worden. Ik zou mijn bijdrage willen leveren door als VVD-raadslid bedrijven, organisaties en inwoners te ondersteunen en te stimuleren bij de uitdagingen van nu en die van de toekomst. De gemeente moet hierin een stimulans zijn in plaats van een blokkade.

Al sinds mijn studietijd wilde ik wat terugdoen voor de gemeenschap. Dat begon door als (jongeren)buurtbemiddelaar vrijwilligerswerk te verrichten en me vervolgens te oriënteren op politiek gebied. Zo ben ik bij de VVD gekomen.

Met een beroepsmatige achtergrond in minimabeleid, participatie en werk en inkomen, maak ik mij hard voor een inclusieve gemeenschap. Uitgaan van wat mensen wél kunnen in plaats van wat ze niet kunnen. Mensen deel uit laten maken van onze gemeenschap in Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. Het rijke verenigingsleven dat we binnen onze gemeente kennen is mijns inziens van zo’n grote meerwaarde hierin. Het is het hart van de gemeenschap en biedt kansen om actief deel uit te maken van die gemeenschap.

Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën, schroom niet en neem contact met me op!

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA