Robin Spelt

Burgerraadslid - ONS TILBURG

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Robin Spelt en ik woon al heel mijn leven in Tilburg. Een geboren en getogen Kruik kan je dus wel zeggen. Buiten het geweldige werk wat ik doe als raadslid werk ik in Goirle als Project Manager bij Cultureel Centrum Jan van Besouw. De tijd die ik naast het drukke werk overhoud besteed ik graag met vrienden en familie op een terrasje of in een van onze mooie parken.

Waarom ben je raadslid geworden?

Zelf vind ik het erg belangrijk dat iedereen in onze gemeente een podium moet krijgen voor de talenten die degene heeft. Ongeacht waar je vandaan komt en wie je wilt zijn. Dit motiveerde mij ook om bij ONS Tilburg het podium te pakken en een stem te zijn voor degene die dit nog spannend vinden.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Inclusie! Dit is voor mij een erg belangrijk onderwerp. Ik ga mij de komende 4 jaar hard maken om er voor te zorgen dat iedereen zich welkom voelt in onze gemeente. Ongeacht afkomst, geslacht, gender, geloofsovertuiging! Iedereen verdient het podium in onze gemeente!

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Er zijn ongelooflijk veel toffe plekken in Tilburg. Het spoorpark en de terrassen in het centrum staan toch wel op nummer 1. Maar een rondje moerenburg of stadsbos 013 mogen hierin natuurlijk ook niet ontbreken. Eigenlijk word ik gelukkig van heel Tilburg!

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA