Thijn Klokkenburg

Burgerraadslid - CDA

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Thijn Klokkenburg. Ik ben als student nu bijna vier jaar geleden naar Tilburg gekomen en zit op dit moment in de afrondende fase van mijn studie Bestuurskunde. Veel jonge mensen trekken na hun studententijd weer weg uit de stad en dat vind ik jammer! Tilburg heeft veel te bieden, ook wanneer het werkende leven begint.

Waarom ben je raadslid geworden?

De stad maakt een moderne opmars met veel nieuwe woningen, hotspots en werkplekken, ideaal voor de jonge starter. Dit is precies de reden dat ik mij wil inzetten om jonge mensen zoals ikzelf, aan de stad te blijven binden. Tilburg heeft de jonge generatie nodig en de jonge generatie heeft Tilburg nodig!

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Als woordvoerder onderwijs, klimaat en energie, toerisme, evenementen en horeca binnen het CDA, wil ik bijdragen aan oplossingen op lokaal niveau voor problemen waar mijn generatie uiteindelijk de rekening voor moet betalen. Ik wil Tilburg laten bruisen voor alle generaties. Een jonger geluid in de Tilburgse gemeenteraad is hier hard voor nodig, zodat ook wij als jonge generatie meer een stem krijgen binnen de lokale politiek!
Heb je ideeën, problemen waar je tegenaan loopt of andere dingen die ik volgens jou bespreekbaar moet maken binnen de gemeenteraad? Dan ben ik altijd bereikbaar voor nader contact.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA