Studentenpubquiz | 12 september 2023

Op vrijdag 15 september is het de Internationale Dag van de Democratie. In de Gemeente Tilburg zetten we op deze dag ieder jaar de democratie in het zonnetje door middel van een aantal activiteiten. Dit jaar hebben we vanuit de gemeenteraad en griffie het net iets anders aangepakt. In plaats van één dag organiseren we nu verspreid over de gehele week een aantal activiteiten.

Weet jij veel over Tilburg en de politiek of schitter jij in kennis over nutteloze feitjes? Durf jij de strijd aan met anderen? Eén van de activiteiten tijdens de week van de democratie is de pubquiz voor jongeren en studenten op 12 september. Deze organiseren wij in samenwerking met Juribes. Tijdens deze quiz zijn er natuurlijk ook raadsleden aanwezig. Zo kun je naast vragen beantwoorden ook vragen stellen aan de raadsleden over de ontwikkelingen in de gemeente en over hun werk als raadslid!

De pubquiz begint om 19.30 uur in De Vos en de Craen. Wil jij meedoen met jouw team (maximaal vijf personen)? Schrijf je dan in via het onderstaande formulier! Geen team? Geen probleem, je kunt je uiteraard alsnog inschrijven via het formulier.

Heb je nog vragen? Mail dan naar .

 

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA