Jongeren PitchNight

De vierde editie van de Jongeren PitchNight gaat door op donderdagavond 10 juni. De pitchers staan die avond vol in de spotlight en maken kans op prijzen van 500 tot 1000 euro om hun toffe projecten voor de stad uit te voeren.

Deelnemende pitchers zijn dit jaar welkom in de presentatiezaal van Helicon MBO aan de Spoorlaan. Publiek in de zaal is helaas nog niet toegestaan, maar je kunt de Jongeren PitchNight volgen via een livestream op de facebookpagina van Stadsmakers013. We zien je dus graag online op donderdagavond 10 juni.

Om 19.00 uur gaat de stream aan en vanaf 19.30 uur pitchen de jongeren hun tofste ideeën voor de stad. De Jongeren PitchNight wordt georganiseerd door de gemeente samen met Stadsmakers013 en R-Newt. De eerste editie in 2019 was meteen een succes. Ook vorig jaar leverden de PitchNights de nodige ideeën op. Kijk voor impressies en voor meer informatie op www.stadsmakers013.nl. Volg de PitchNight Live Stream en kijk zelf wie de vierde editie van de Tilburgse Jongeren PitchNight wint!

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA