Maandag 23 mei: Info- en debatbijeenkomsten en raadsvergadering

Vandaag, maandag 23 mei, is het weer vergaderdag voor de gemeenteraads- en burgerraadsleden. ‘S middags vinden de informatie- en debatbijeenkomsten plaatsen en ’s avonds is er de vier wekelijkse raadsvergadering. Er staat weer veel op het programma. Kijk hier voor de info- en debatkomsten en hier voor de agenda van de gemeenteraad.

De bijeenkomsten en de raadsvergadering zijn openbaar en vinden plaats in het stadhuis van Tilburg. U kunt deze ook digitaal te volgen.

Altijd al een een raadsvergadering bij willen wonen, kom dan naar het stadhuis. De raadsleden ontmoeten u van harte en zijn graag bereid buiten de vergadering om met u in gesprek te gaan. Ziet u op de raadsagenda een agendapunt dat u interesseert of waar u belang en betrokkenheid bij hebt, kom dan zeker naar het stadhuis om vanaf de publieke tribune mee te kijken en te luisteren. De koffie staat klaar!

Lukt het u niet om te komen, probeer het dan een volgende keer. Elke maandag zijn zijn er info- en debatbijeenkomsten. De eerstvolgende raadsvergadering na vandaag vindt plaats op maandag 20 juni. Een week eerder, 13 juni, is er een hamerraad waar de gemeenteraad voorstellen zonder inhoudelijke bespreking vaststelt, wel met een eventuele stemklaring over de voorstellen.

Door de college onderhandelingen komen er volgende week extra raadsbijeenkomsten. Lees hier het artikel daarover.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA