Linda Oerlemans

Fractievoorzitter - O.N.S. TILBURG

Mijn naam is Linda en ik ben geboren en getogen in Udenhout. Inmiddels woon ik al heel wat jaren samen met Gerton en onze 2 dochters Kate Rose en Robin Sue en onze zoon Otis Luka in de Bomenbuurt.

Mijn belangrijkste motivatie om in de Tilburgse politiek te gaan is dat ik wil dat Tilburg een fijne stad is om in te leven. En vooral dat dit in de toekomst zo blijft. Nu ik zelf kinderen heb, is dit nog belangrijker geworden.

Ik probeer op allerlei manieren de stad een beetje mooier te maken. Wekelijks werk ik bij de Tilburgse Voedselbank. Daar zie ik hoe het beleid mensen (kinderen) raakt, daar wil ik iets aan doen. Nog steeds zijn de kansen ongelijk verdeeld, ook in onze stad. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van ONS Soepje. Wat tijdens het begin van de Corona crisis begon als een spontaan kopje soep liep uit de hand: tijdens Corona bezorgden vele vrijwilligers zo’n 250 soepen en maaltijden per dag. Inmiddels is ONS Soepje een blijvend initiatief wat naast een gezonde maaltijd ook zorgt dat we elkaar weer wat meer ontmoeten!

Kortom: ik wil Tilburg graag een mooiere stad maken en probeer dat op zo veel mogelijk manieren te doen en vooral: met zo veel mogelijk mensen. Samen maken we onze stad!

Met vriendelijke groet,

Linda Oerlemans
Fractievoorzitter/raadslid ONS Tilburg
Mobiel:           06-10936916

Website:         www.onstilburg.com
Twitter:           www.twitter.com/ONS_TILBURG

Instagram:      www.instagram.com/onstilburg

Facebook:       www.facebook.com/ONS-Tilburg

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA