Bram Thewissen

Burgerraadslid - ONS TILBURG

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Bram Thewissen, ik ben 36 jaar oud en woon in het mooie Tilburg Centrum. Opgegroeid in Limburg en op mijn 17de naar Tilburg gekomen om te studeren. Ik heb de opleidingen MBO Sociaal Cultureel werk, HBO Culturele Maatschappelijke Vorming en Docent Omgangkunde afgerond. Hierna ben ik blijven hangen in deze mooie stad, waar ik nu7 jaar werk als jongerenwerker.

Waarom ben je raadslid geworden?

Ik heb altijd interesse gehad in de politiek. Tijdens mijn opleidingen heb ik debat-trainingen gevolgd en dit heeft het vlammetje doen ontwaken om de politiek in te gaan. Tijdens mijn studie Omgangskunde ben ik ook Linda Oerlemans tegengekomen en een paar jaar later werken we nog steeds samen om de stad mooier en socialer te maken.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Mijn interesse gaat vooral uit naar stadsontwikkeling en wonen. Wat ik heel graag zou willen bereiken, is dat er voor starters verschillende woonvormen komen voor ieders portemonnee. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leefomgeving van mensen zo goed mogelijk ingericht wordt, naar behoefte van de locatie.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Mijn favoriete plek in Tilburg is het Dwaalgebied en het Spoorpark. Ook daar ben ik geregeld te vinden. Lekker rondsnuffelen in verschillende lokale winkeltjes en genieten van de zon op de tribune.

 

 

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA