Ivan Otten

Fractievoorzitter - VoorTilburg

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Ivan Otten (1977) en vader van een zoon (2014) in co-ouderschap en al jaren betrokken bij VoorTilburg. Met mijn bedrijf NietSchuldig.nl heb ik tientallen gezinnen succesvol mogen ondersteunen naar een schuldenvrij bestaan en zelfredzaamheid. Met dit initiatief heb ik gezien dat veel systemen vast zitten in een web van regels en protocollen waar de mensen met een hulpvraag en hulpverleners geen baat bij hebben.

Waarom ben je raadslid geworden?

VoorTilburg heeft al vaak laten zien dat de oplossing vaak niet ingewikkeld hoeft te zijn om mensen weer te laten deelnemen.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Vanuit de samenleving zien we waar inwoners behoefte aan hebben en ik ga me hier de komende jaren keihard voor maken met een rol binnen de gemeenteraad met een team van mooie ondersteuners. Niet op basis van controle en wantrouwen willen opereren, maar vanuit vertrouwen!

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Om te onthaasten of om te sporten kom ik graag in het Wandelbos met mijn zoon. Uiteraard hoort daar bij lekker weer een ijsje bij van de IJskoning of een pannenkoek van de & Geitjes. Bij thuiskomst maken we graag muziek vanachter een drumstel en keyboard.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA