Kees Stoffelen

Burgerraadslid - Partij van de Arbeid

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Mijn naam is Kees Stoffelen en ik ben burgerraadslid in de PvdA fractie. Van huis uit ben ik filosoof maar ik heb lang geklust bij de Beekse Bergen, heb op middelbare scholen in Tilburg gewerkt en ben intussen pensioen medewerker bij Interpolis. Ook heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan, de laatste vijf jaar bijvoorbeeld als bemiddelaar bij burenruzies. Wie mij goed kent weet dat ik een echte duizendpoot ben. Verder houd ik ook van lekker koken, een goede wandeling en alles dat met kaarten, pionnen, of dobbelstenen van doen heeft. Ook houd ik van een mooie omgeving met een goed verhaal.

Waarom ben je raadslid geworden?

Ik vind alles interessant en je hebt altijd kans dat ik ergens iets van weet. Dat maakt politiek voor mij leuk. Ik zie het een beetje als de maat van alle dingen.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Al sinds mijn studie houd ik mij met ruimtelijke ordening bezig. Dat mensen, natuur, geschiedenis, en de toekomst daar bij elkaar komen vind ik razend interessant. Het is dan ook niet vreemd dat ik te vinden ben op de ruimtelijke dossiers binnen de raad. Ook houd ik een oogje in het zijl bij financiën om te zorgen dat de gemeente solvabel blijft. Want je neemt toch een deel van je werk mee naar huis.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Plekken in Tilburg zoals de oude Frankische driehoeken en Willemsbuiten maar ook de nieuwe spoorzone spreken mij aan.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA