Ton Gimbrère

Burgerraadslid - CDA

Wie ben je en wat doe je naast je werk als burgerraadslid?

Ik ben Ton Gimbrère, geboren in Tilburg in 1958, ben vader van 4 kinderen en opa van 3 kleinkinderen. Mijn week is heel gevarieerd met werkzaamheden voor Station88, twee horecabedrijven die ik samen met mijn zoon Jasper exploiteer, een ‘opa-dag’ en vergaderingen van enkele raden van toezicht en raden van advies en de organisatie van Swim to Fight Cancer.

 

Waarom ben je burgerraadslid geworden?

Het zal je niet verbazen; ik heb een passie voor Tilburg, een stad naar m’n hart. Ik wil als benaderbaar burgerraadslid de ogen en oren van de stad zijn. Een stad waar we samen leven en samen werken aan een bedrijvige, veilige, schone, duurzame en sociale stad.

 

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Een bijdrage leveren aan een saamhorige stad, een stad waar we omzien naar elkaar. Ik wil opkomen voor mensen in onze stad. Heel concreet en actief. Samen Tilburg mooier maken.

 

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

De zaterdagse markt op het Koningsplein. Met z’n geur en kleur. Een plek waar je Tilburgers tegen komt uit alle delen van de stad, jong en oud, alleen of samen.  Om spontane ontmoetingen te hebben met stadsgenoten en inkopen te doen.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA