Sylvia Spinnewijn

Burgerraadslid - D66

Een aantal jaren geleden ben ik na wat omzwervingen in Tilburg neergestreken. Inmiddels woon ik samen met mijn gezin met veel plezier aan de Piushaven en ben zeker niet van plan hier weer te vertrekken. Vanaf het moment dat ik beter kennis maakte met de stad, ben ik namelijk gevallen voor haar veelzijdige en kansrijke omgeving. Veel gebieden zijn de afgelopen jaren ontwikkeld en talrijke initiatieven zijn gestart, om het klimaat in de stad te verbeteren. Ik ben er inmiddels dan ook trots op mij een Tilburger te mogen noemen.

Als persoon vind ik het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld waarin we leven, door mij in te zetten voor bijvoorbeeld de sportvereniging, (ouder)commissies of buurtinitiatieven. Datzelfde verantwoordelijkheidsgevoel herken ik bij D66 Tilburg. Voor mij is dit de partij die zich inzet voor verbeteringen op velerlei vlak, met de fundamentele waarde van gelijkwaardigheid als basis. Die waarde deel ik van harte en uiteindelijk zijn het de ambities van D66 die mij over de streep getrokken hebben om actief te worden als burgerraadslid.

Met behulp van een kritische blik en het nodige enthousiasme wil ik als burgerraadslid, samen met de inwoners van Tilburg, van nabij meehelpen onze stad nog mooier te maken! Vanuit mijn werk als politieambtenaar weet ik dat een goede sociale basis zeer bepalend is voor een gezonde leefomgeving. Mede om die reden zal ik mij dan ook met name inzetten als woordvoerder in het sociale domein.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA