Beppie Smit

Raadslid - D66

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Ik ben Beppie Smit en woon in het mooie Tilburg samen met mijn vrouw en twee kinderen. Naast mijn raadswerk voor D66 Tilburg ben ik directeur van een basisschool in Tilburg. Ik geniet enorm van al het leuks dat de stad Tilburg te bieden heeft, gezellig samen met vrienden of familie naar een festival of evenement of op een terras in de zon. Daarnaast ben ik veel te vinden op de hockey en in het mooie Moerenburg.

Waarom ben je raadslid geworden?

Mijn vader zei vroeger altijd: Als je het er niet mee eens bent dan moet je er of wat aan doen of je mond houden. En dat heb ik gedaan. Ik hou van Tilburg, zie mezelf als een ambassadeur en wil daarom ook mijn steentje bijdragen aan de toekomst en ontwikkeling van onze mooie gemeente.

Daarnaast geloof ik sterk in het feit dat we de jeugd de toekomst moeten schenken die wij ook hebben gehad. Geef ze een stem, een perspectief en een mooie vooruitzicht.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Ik ga me inzetten voor een inclusief Tilburg, iedereen doet ertoe en hoort erbij. Het zou mooi zijn als we allemaal gezien, gehoord en gewaardeerd worden om wie we zijn. En laten we daar vroeg mee beginnen, dus zorg voor een goede start voor alle Tilburgers.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Ik heb een speciale band met de Hasseltse kapel. Ik ging er vroeger al heen met mijn ouders en nu met mijn kinderen. Om tot rust te komen, te genieten van de omgeving en een kaarsje op te steken.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA