Frank Kriellaars

Raadslid - VVD

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Ik ben Frank Kriellaars, net als veel andere Tilburgse kinderen uit 1985 ben ik net buiten Tilburg in Goirle geboren. Na een paar dagen ben ik naar Tilburg verhuisd en tegenwoordig woon ik samen met mijn vrouw in Berkel-Enschot. Ik werk in het dagelijks leven als adviseur Externe Veiligheid bij Rijkswaterstaat, ik houd me daar bezig met het vervoer van gevaarlijke stoffen over water. Daarnaast ben ik dol op sport. Ik fiets zelf bij mijn club TCT’93 en ik ga vaak voetbal kijken, het liefste een wedstrijd van Willem II. Bij die club ben ik actief als voorzitter van Stichting KingZine en namens de supporters als lid van de clubraad.

Waarom ben je raadslid geworden?

In Tilburg gaat heel veel goed, maar het kan altijd beter. Over hoe dat beter kan, heb ik wel een mening en die wil ik graag laten horen. Ik wil graag meedenken en praten over hoe we het beste zoveel mogelijk woningen kunnen bouwen en over hoe we tegelijkertijd zorgen dat alle voorzieningen goed bereikbaar blijven. Ik wil meedenken over hoe we zorgen dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft en tegelijkertijd over hoe we de vraag naar zorg kunnen verlagen. Ik wil graag meedenken over hoe we zoveel mogelijk mensen in onze gemeente aan het sporten krijgen en hoe we daar topsport bij kunnen gebruiken. Kortom: er is nog veel te doen en ik draag daar graag mijn steentje aan bij.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Heel veel, maar ik wil vooral bereiken dat de inwoners weer het volle vertrouwen hebben in de (lokale) politiek. Ik wil laten zien dat politici integer zijn en werken met het belang van de inwoner voorop. Ik wil bereikbaar zijn en een luisterend oor bieden aan iedere inwoner van onze gemeente die daar behoefte aan heeft.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Het Koning Willem II Stadion. De plek waar ik veel van mijn vrienden heb leren kennen.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA