Niels van Stappershoef

Raadslid - VVD

Wie ben ik?
Een geboren en getogen kruik, dat is wat en wie ik ben. Een trotse inwoner van deze gemeente, opgegroeid in een fijn gezin en nu samenwonend met mijn vriendin in het centrum van de stad. Ik houd ervan om te sporten, lekker motor te rijden en om mij politiek in te zetten. En uiteraard ben ik groot fan van Willem II en
het vieren van carnaval.

Waarom politiek?
De passie voor Tilburg zet ik in vanuit de VVD voor onze mooie stad. Ondanks alle mooie investeringen van de afgelopen jaren moeten we niet verslappen en samen de schouders eronder blijven zetten. Ik geloof erin dat als iedereen een steentje bijdraagt aan de maatschappij, dit uiteindelijk ook iedereen ten goede komt. Van huis uit heb ik dit ook nadrukkelijk meegekregen. Ben geïnteresseerd en zet je in voor de maatschappij waar je zelf zoveel plezier van mag hebben en help diegene die een steuntje in de rug nodig heeft om vervolgens op eigen benen te kunnen staan.

Wat wil je bereiken?

Op dit moment ben ik woordvoerder veiligheid, sport, onderwijs, schoon & afval en houd ik mij met een collega bezig met de ontwikkeling op Stappegoor. Uitdagende dossiers waar we in Tilburg gelukkig erg vooruitstrevend zijn. Mijn passie komt terug in deze onderwerpen omdat ik oprecht geloof dat we gelukkig en gezond samen kunnen wonen als we leven in een veilige stad, een stad waar je kunt sporten en bewegen én een stad die goed onderhouden is en waar mensen zich thuis voelen. Met deze visie én een portie gezond boeren verstand probeer ik politiek te bedrijven. Weet mij ook te vinden als er iets speelt, ik kom graag in gesprek!

Tilburg: ‘k zie oe daor zo gère liggen

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA