Olaf Broeders

Raadslid - VVD

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Ik ben Olaf Broeders en woon samen mijn gezin in het mooie groene Berkel-Enschot. Ik ben samen met Barbara trotse ouders van 2 jongens. Ik ben werkzaam als MT-lid bij Eindhoven Airport, waar ik verantwoordelijk ben voor diverse ontwikkelingen en innovaties op en rond de Brabantse luchthaven. Daarnaast ben ik bestuurslid voor Brainport Park in Eindhoven. Ik sta graag op de tennisbaan en hardlopen probeer ik wekelijks vol te houden. Ik kom daarnaast graag mijn jongens bij diverse sportverenigingen aanmoedigen.

Waarom ben je raadslid geworden?

Tilburg biedt veel kansen en mogelijkheden om het DNA wat Tilburg eigen maakt nog meer te laten stralen. Ik wil eraan bijdragen dit DNA samen uit te vergroten, zodat onze stad een nog warmer hart toegedragen krijgt. Ik wil mijn kennis en frisse blik inzetten voor onze stad en dorpen. Ik wil mensen, de gemeente, verenigingen, organisaties en bedrijven verder verbinden. Samen werken voor Tilburg!

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

Ik wil me inzetten voor een veilige en prettige leefomgeving. Ik vind dat we moeten blijven investeren in klimaat en energie wat slim en financieel haalbaar is, met het meeste effect op het terugdringen van de CO2 uitstoot. Ik wil me ook inzetten voor onze ondernemers van Tilburg. Het zijn de ondernemers die de Tilburgse economie laten bloeien, zodat we ook voldoende kunnen blijven investeren in o.a. de zorg, het onderwijs en een duurzame infrastructuur.

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Piushaven (het water op met mijn kajak!) en het Spoorpark (trucs aanschouwen van mijn zoontjes op de skatebaan)

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA