Yvonne Heutmekers

Raadslid - VVD

Wie ben je en wat doe je naast je werk als gemeenteraadslid?

Ik ben Yvonne Heutmekers, getrouwd en heb 2 kinderen en woon in Berkel-Enschot. Naast mijn raadswerk voor de Tilburgse VVD zet ik mij in bij verschillende verengingen en besturen. Daarnaast heb ik een achtergrond als projectmanager bij verschillende banken en verzekeraars, waar ik verantwoordelijk was voor verschillende projecten. Als ik tijd heb, vind ik het heerlijk om in de keuken te staan, en het liefst ben ik aan het bakken. Dat geeft me veel ontspanning en levert ook nog wat lekkers op! Ook ga ik er graag met mijn gezin op uit. Of ga thuis met vrienden wat eten. Maar ook een huis vol vriendjes en vriendinnetjes van de kinderen vind ik enorm gezellig.

Waarom ben je raadslid geworden?

Je inzetten voor een ander vind ik heel belangrijk. Niet langs de zijlijn, maar aanpakken. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en daarom voel ik me verbonden met deze plek, met alle mooie dingen en ook de mindere. Juist daar wil ik mijn steentje bijdragen om Tilburg een nog mooiere en fijnere plek te maken voor iedereen.

Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg?

De aankomende jaren willen we een flink aantal klussen klaren: woningen bouwen, verduurzamen, de hittestress aanpakken en nog veel meer. Daarbij de verschillende karakters van onze wijken en dorpen koesteren en verder uitbouwen is wat mij betreft de uitdaging. Deze ga ik graag aan!

Ten slotte: wat is je favoriete plek in Tilburg en waarom?

Er zijn vele leuke plekken in Tilburg, met allemaal hun eigen karakter. Om toch twee plekken te noemen: allereerst Koningsoord in Berkel-Enschot, een mooi winkelcentrum met leuke restaurantjes. Fijn om de je boodschappen te doen, maar ook heel gezellig om wat te eten of te drinken. En het Besterdplein, met de woensdagmarkt en mooie speciaalzaken.

Raadsleden & burgerraadsleden

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA