Open Dag Tilburgse Gemeenteraad | 16 september 2023

Op vrijdag 15 september is het de Internationale Dag van de Democratie. In de Gemeente Tilburg zetten we op deze dag ieder jaar de democratie in het zonnetje door middel van een aantal activiteiten. Dit jaar hebben we vanuit de gemeenteraad en griffie het net iets anders aangepakt. In plaats van één dag organiseren we nu verspreid over de gehele week een aantal activiteiten.

De afsluiting van de Week van de Democratie vindt plaats op zaterdag 16 september. Tijdens deze open dag kun je een gratis rondleiding door het paleis en het stadhuis volgen en onder het genot van een koffie en een gebakje kennismaken met de gemeenteraadsleden en de burgemeester.

Rondleidingen

Wil jij het Stadhuis en het Paleis eens van binnen bekijken en rondgeleid worden door raadsleden? Op zaterdag 16 september leiden raadsleden je rond door het gebouw en vertellen zij onder andere over de geschiedenis van het pand en de kunstwerken die er hangen. Tijdens de rondleiding is er natuurlijk de kans om de raadsleden te vragen naar hun werk als raadslid en de keuzes die zij maken als raadslid. Aanmelden is niet nodig. Kom gewoon gezellig langs tussen 10.00 en 14.00 uur!

Kidsplein

Naast de rondleiding zijn er verschillende gratis activiteiten voor kinderen in de hal van het stadhuis. Voor alle kinderen ligt er een kleinigheidje klaar om mee naar huis te nemen.

Heb je vragen over deze dag? Mail dan naar .

 

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA