Tilburgse bestuurders: Bea Mieris

Naast het raadswerk ben ik graag thuis met mijn gezin, bij mijn familie en vrienden, in de natuur en op mijn werk. In de Reeshof is de natuur dicht bij mijn huis, in mijn tuin, in het Reeshofpark en in het Reeshofbos. Daar wandel ik regelmatig. Met de fiets ga ik naar de natuurgebieden die wat verder weg liggen, zoals de Warande en Huis Ter Heide. Als de Lustwarande er is spring ik direct op mijn fiets. De combinatie natuur en kunst vind ik erg mooi. Ook maak ik graag historische stadswandelingen en fietstochten.

Thuis kijk en luister ik graag naar het nieuws, naar documentaires, films, series en lees ik graag boeken. Met name historische boeken en in het bijzonder boeken over Rusland hebben mijn interesse. Door mijn studie Ruslandkunde blijf ik de ontwikkelingen rondom het Rusland-Oekraïne conflict te volgen. De verschrikkelijke oorlog tegen Oekraïne hebben ervoor gezorgd dat ik naast het raadswerk iets heel anders ben gaan doen. Met veel plezier werk ik nu in een baby- en dreumesgroep van Humankind. Daar mag ik zorgen voor zeer lieve, eigenwijze en grappige mini-mensjes en daar vergeet ik even alle wereldzorgen.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA