Tilburgse bestuurders: Burak Yilmaz

Ik ben Yilmaz Burak, 25 jaar en ik kom uit Tilburg West. Mijn familie is door economische en politieke redenen geïmmigreerd naar Nederland. Ik voel me echter een Tilburger met een immigratie-achtergrond. Ik studeer Bestuurskunde op de Hogeschool van Amsterdam en ben sinds mijn 14e actief in politiek. Waarom ben je raadslid geworden? De reden dat ik raadslid ben geworden, is dat ik heel idealistisch ben opgegroeid en iets wil betekenen voor de stad waar ik ben opgegroeid. Voor jong en oud, Nederlanders en Nederlanders met een immigratie-achtergrond. Wat wil je deze raadsperiode bereiken voor Tilburg? Voor iedereen wil ik gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en sociale zekerheid. Ik wil strijden voor een mooiere toekomst van Tilburgers.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA