Tilburgse bestuurders: Hans Kokke

Ik ben Hans Kokke en ik woon samen met mijn vriendin en zoon aan de prachtige Piushaven. Het is daar prachtig wonen aan het water en ik ga regelmatig wandelen in de natuur bij Moerenburg. Maar ik houd er ook van om te gaan wandelen in de Drunense Duinen of in de Oisterwijkse bossen.

Naast wandelen houd ik ook ontzettend van lezen. Met name boeken over geschiedenis of een spannend verhaal van Stephen King. Ik kan dan helemaal op gaan in een verhaal. Sinds 3 jaar ben ik begonnen met tennisles en ik word elke week een beetje beter. Ik ben dan ook erg fan van zowel sportief bezig zijn als sport kijken. Naar bijvoorbeeld een mooie wielerwedstrijd op tv, maar in het bijzonder om naar een wedstrijd te gaan van Willem ll of van de Tilburg Trappers. Verder kijk elke week naar twee voor twaalf. En mijn hoop is om ooit nog een keer mee te kunnen doen aan dit programma.

Natuurlijk ben ik ook dol op carnaval. Zeker als het gaat over het kruikenconcert en de gezelligheid op de korte Heuvel. Maar ook Tilburg Zingt. Ik kom er al jaren en elke jaar lijkt het nog gekker en gezelliger te worden.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA