Tilburgse bestuurders: Henk van Tilborg

Ik ben Henk van Tilborg, geboren en getogen in Tilburg. Fractievoorzitter van 50PLUS Tilburg. Altijd bezig geweest om dingen te organiseren voor anderen. Daar heb ik plezier in. Of het nu Kindervakantiewerk is, Carnaval, Kansrijk Suriname, de Katholieke Bond voor Ouderen of de Reeshof muzen concerten.

Dat vind ik leuk om te doen en ik geniet ervan als er weer een mooie activiteit is. Ook bezig zijn met mijn 7 kleinkinderen, kan echt genieten van die onschuld en eerlijkheid. Verder doe ik veel in Suriname om te zorgen dat kinderen die weinig kansen hebben toch kunnen gaan studeren. Mooi is het dan als je resultaten ziet. We werken in een van de minst kansrijke wijken van Paramaribo. Waar veel mensen analfabeet zijn en geen Nederlands spreken. We helpen kinderen via huiswerkbegeleiding en leestrainingen. Als laatste vind ik het ook erg leuk om aan ene Burton te bouwen of knutselen, dit werkt erg ontspannend!

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA