Tilburgse bestuurders: Linda Oerlemans

Mijn naam is Linda Oerlemans, fractievoorzitter van ONS Tilburg. Ik hou van uitstapjes maken met mijn gezin. Op de bakfiets verkennen we alle parken en speeltuinen van Tilburg. Maar ook met onze bus ga ik er samen met mijn man en onze vier kinderen graag op uit. We boffen met zo'n mooie regio waar we veel natuur hebben, heerlijke horecagelegenheden en toffe (pret)parken! We vertoeven graag in de mooiste bibliotheek van de wereld! Relaxen in het park van ons allemaal: het Spoorpark. Of we spelen in een van de vele speeltuinen van Tilburg: bij het Wandelbos, Karen Weening Speeltuin of de speeltuin aan het Lindeplein om de hoek. Maar mijn favoriete plek in Tilburg, hoe saai het ook mag klinken: thuis (ook al zijn we daar stiekem toch niet zo vaak😉)!

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA