Tilburgse bestuurders: Niels van Stappershoef

We krijgen er allemaal mee te maken: uitdagingen. En die ga ik graag aan. Zowel tijdens mijn werk in de gemeenteraad als tijdens een les bij mijn crossfitbox in de Piushaven. Juist omdat mijn werk bestaat uit vele uren overleggen, debatteren en gesprekken voeren met inwoners, verenigingen en bedrijven vind ik het heerlijk om tijdens de crossfitles mijn hoofd leeg te maken en vol gas te geven. Een fysieke uitdaging.

Maar uitdagingen hebben we niet alleen persoonlijk. Ook onze mooie gemeente en haar dorpen staan voor voldoende uitdagingen. Hoe zorgen we ervoor dat iedereen nu en straks op een fijne plek kan wonen, dat mensen meedoen, werken, studeren of zich op een andere manier inzetten en hoe zorgen we ervoor dat je gewoon veilig over straat kunt zonder dat je wordt geïntimideerd. En hoe zorgen we ervoor dat we juist in deze tijd ook naar elkaar omkijken, met gezond verstand een beetje normaal doen en een fatsoenlijk gesprek met elkaar kunnen blijven voeren. Ook al zijn we het niet met elkaar eens.

Ik zet mij daar als fractievoorzitter van de Tilburgse VVD, als geboren en getogen Tilburger elke dag voor in. Of ik nu gewichten boven mijn hoofd moet gooien of mee moet denken over een hoe we onze stad veilig houden: Ik ga elke uitdaging aan.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA