Tilburgse bestuurders: Pam Wijnans

Het grootste deel van de week ben ik toch wel met het raadswerk bezig. Als het geen vergaderingen zijn, werk ikzelf op het prachtige stadhuis of ben ik bezig om lokale zaken die spelen omtrent dierenwelzijn te onderzoeken. Inwoners weten mijn partij voornamelijk goed te vinden wanneer zij zorgen hebben over dieren, bomen of de leefomgeving in het algemeen. De tijd die ik over heb naast dit werk besteed ik momenteel onder andere aan een deeltijdopleiding. Door de gemeenteraadsverkiezingen in 2022, daarna het raadswerk zelf én later door een ongeluk met flink revalidatieproces heeft dat een tijd minder prioriteit voor mij gehad.

De carrièreswitch naar politiek is niet niks voor iemand die daar geen ervaring in heeft. Vooral bij een idealistische partij als de Partij voor de Dieren waar het vaak extra moeite kost om voor ons belangrijke onderwerpen onder de aandacht te brengen. Om toch ook lekker te ontspannen ben ik enorm fan van uit- eten, -lunchen of -borrelen gaan. Ook voor een veganist kan lekker eten dus een passie zijn! Omdat het niet altijd makkelijk is om buiten de deur plantaardig te eten vind ik het des te leuker om te ontdekken wat voor lekkers er te vinden is in de Tilburgse horeca. Ik denk dat ik inmiddels de meeste menukaarten wel uit mijn hoofd ken. Mocht je nog tips hebben, óf juist nodig hebben, laat het mij weten!

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA