Tilburgse bestuurders: Sylvia Spinnewijn

Buiten het raadswerk kennen familie en vrienden mij als een bezig en betrokken persoon, die houdt van mensen en gezelligheid. In het dagelijks leven ben ik met plezier werkzaam bij de politie, om bij te dragen aan onze veiligheid en leefbaarheid. Privé ga ik graag ‘happen en stappen’ en sla bovendien wekelijks een sportief balletje op de tennisbaan, samen met vrienden.

Een passie die ik daarnaast al ruim 25 jaar heb, is wintersport. Als ik op de latten sta - in meestal winterse omstandigheden en midden in mooie natuur - glij ik letterlijk en figuurlijk weg van alle drukte en hectiek. Om daarna met een leeg hoofd en vermoeide benen af te sluiten in een gezellige ‘stube’ met mijn gezin. Helaas kunnen we voor prachtig besneeuwde bergtoppen niet in onze mooie gemeente terecht. Toch heeft onze zoon het afgelopen jaar wél hier leren skiën, op de mooie rollerbaan in Berkel-Enschot!

Natuurlijk kan ik niet het hele jaar door op de latten staan. Dat is maar goed ook, want daarvoor is het raadswerk te belangrijk en wil ik het liefst mij inzetten voor een gezonder en gelukkiger Tilburg.

VOLG DE RAAD OP SOCIAL MEDIA